Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Slovenská ryža s cícerom

Zpět
  • Autor: bigbubo
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

čierne korenie, soľ,

Energetická hodnota celkem: 8084 kJ

Bílkoviny (g): 70, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 321, SAFA (g): 12, Cukry (g): 37, Vláknina (g): 21, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 2021 kJ

Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 80.3, SAFA (g): 3, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Olivový olej zmiešame so šťavou z citróna, soľou, mletým čiernym korením, pastou Tahini a pretlačeným cesnakom. Slovenskú ryžu uvaríme v dostatočnom množstve vody podľa návodu na obale. Scedíme a premiešame s ochuteným olejom. Necháme vychladnúť. Cibuľku, paradajky a papriku nakrájame. Pridáme k cestovine spolu s cícerom. Premiešame a necháme odstáť.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři